måndag 6 januari 2014

Aftonmissar

Dessa helger kommer inte vara med på min tio-i-topp lista över bästa storhelger, inte alls. Snarare tvärtom att de toppar min sämsta-lista istället.
Julafton låg jag fortfarande i bihålsinflammation, nyårsafton spenderades med migrän och nu trettondagsafton hade magen fått nog av allt och plågade mig hela dagen.

Nu får det banne mig vara nog!

Som tur är så kommer det inte någon afton på de närmaste månaderna och jag hoppas inte pricka in något till påskafton som ska tillbringas i Falun detta år med stora tjocka släkten.

Nu ska jag inte gnälla mer över mina krånglande kroppsdelar (idag i alla fall)

Kvällen ägnas nu åt stickning och morden i midsomer, får ju låtsas att det är söndagskväll idag även om det råkar vara måndag ;-) Har en liten paus nu i "kvällsgörat" och väntar på att dagens sista tvättmaskin ska bli klar. Imorgon startar en ny arbetsvecka och längtar efter rutiner och lite normala tider igen efter helger och sjukdomar. Har blivit helt uppochnervänt med dygnsrytmen och jag fungerar bäst med rutiner och tidiga mornar.

På onsdag ska jag till sjukgymnasten och även träffa en ryggspecialist där och hoppas få lite mer träning som jag kan göra. Det verkar lite som det läker gradvis i ryggen. Blir lite bättre sen är det samma under en period och sen smäller det till och blir snäppet bättre och sen får man vänta ett tag till innan nästa steg kommer. Det får väl läka hur det vill, bara det läker. I alla fall enorm skillnad sen i september då jag knappt kunde röra mig :-) Så planen är att börja jogga ute till våren med hundarna. Blev ju ett oönskat uppehåll här på löpbandet under hela tre veckor och det var värst vad man tappar kondition snabbt. Har bara kunnat gå några gånger och lite motigt har det allt varit men bara man får några veckors oavbruten träning så är man inne i det igen. Tänk vilken rolig syn det kommer bli när jag ska jogga med två inte så väldigt springa-bara-vid-sidan-hundar... Vi får nog träna lite mer på det innan jag börjar jogga för då lär jag snubbla över hundarna och stupa i backen. Jag ska i alla fall springa i skogen där ingen ser mig trassla med hundkoppel och flämta och pusta..


Inga kommentarer: